Fri fragt på alle kunstprints 

SHOPPEN ER SAT PÅ STANDBY INDTIL AUGUST PGA. BARSEL 

SHOPPEN PT. SAT STANDBY PGA BARSEL

Handelsbetingelser og levering

Betaling
Ved køb på asholtkunst.dk modtages betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt. Alle beløb er i DKK Danske kroner og er inkl. 25 % moms på kunstprints og inkl. 5 % kunstnermoms på originale værker. Der er kunstnermoms på disse produkter, da det er unika værker, der sælges.
Der anvendes en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at dine informationer ikke kan aflæses.

Ved køb af værker på asholtkunst.dk er det nødvendigt at behandle dine persondataoplysninger for at kunne gennemføre handlen. Derfor skal du acceptere gældende handelsbetingelser og persondatapolitik, som findes her: https://asholtkunst.dk/privatlivspolitik/

Levering i Danmark
Levering af værker sendes med PostNord hjemmelevering eller til nærmeste pakkeshop, alt efter hvad der ønskes. Den normale leveringstid er 2-5 hverdage, og jeg giver fri fragt på alle kunstprints, der købes direkte via webshoppen. Originale værker købt på webshoppen pakkes i afstivet flad pakke og afsendes som forsikret forsendelse med PostNord. Det koster 200 kroner inkl. moms.

Mulighed for indramning og fragt

Større indrammede værker sendes med specialkurer mod et ekstrabeløb for at kunne beskytte værkerne og ikke mindst glas og ramme under fragten. Hvis dette er tilfældet, vil det fremgå under det specifikke værk på webshoppen. Normalt vil prisen være 600 kroner inkl. moms. Hvis du vil lave en aftale om indramning af et bestemt værk kan du også sende en mail til info@asholtkunst.dk

P.t. leverer jeg kun værker i Danmark via webshoppen, men det kan sagtens lade sig gøre at lave en aftale om levering til et andet land. Send en mail til mig på info@asholtkunst.dk – så kan vi aftale nærmere om muligheden for forsendelse til udlandet.

Afhentning
Gratis afhentning. Du kan vælge selv at afhente i Esrum på adressen:

Jeppe Asholt
Munkevej 3, Esrum
3230 Græsted

Du vil modtage en mail, når dit værk er klar til afhentning.
Du har også mulighed for at booke en tid til fremvisning af et eller flere værker. Dette aftales ved at sende en mail til info@asholtkunst.dk

Fortrydelsesret/refundering
Du har 14-dages returret på dine varer fra den dag, de modtages. Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du oplyse mig herom på mail: info@asholtkunst.dk. Varen skal returneres i original emballage og stand.
Fortrydelsen skal meddeles senest 14 dage efter leveringen og varens skal være returneret senest 12 dage efter fortrydelsen er meddelt.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte modtagelse eller ikke at hente/tage imod pakken.
Købsbeløbet tilbagebetales til din konto senest 7 dage efter min modtagelse af din returnering.
Du betaler selv for dine returomkostninger og du bærer risikoen for varen, indtil jeg modtager denne. Såfremt du ønsker fysisk at afleverer din varer kan du kontakte info@asholtkunst.dk omkring en aftale.
Varen skal sendes til:

Jeppe Asholt
Munkevej 3, Esrum
3230 Græsted

Tag venligst kontakt til info@asholtkunst.dk eller på tlf. 26367532, hvis du har nogle problemer eller vil returnere dine varer.
Jeg har stor interesse i både ris og ros og står til rådighed, hvis du har noget, du gerne vil tale om.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Ombytning
Jeg ombytter værker givet i gave til andre værker, men giver ikke pengene retur. Værket skal være i original stand og det ønskede værk på lager. En eventuel difference vil blive opkrævet eller udbetalt. Ombytningen sker på købers fragtomkostninger. Eventuel aftale kan indgås hvis varen afleveres fysisk og ombyttes ved samme besøg på adressen:

Jeppe Asholt
Munkevej 3, Esrum
3230 Græsted

Såfremt du ønsker denne løsning skal aftale indgås forud ved kontakt til info@asholtkunst.dk

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Jeppe Asholt – Kunst og Medier vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Jeppe Asholt
Munkevej 3, Esrum
3230 Græsted
Danmark

Søg